Coen Kniknie

Al op jonge leeftijd heb ik ontdekt dat ik een sterke interesse heb voor techniek en innovatie, vooral als het met computers en software te maken heeft. En wat is er dan mooier om van je passie je beroep te maken. Ik vind het leuk om nieuwe technologieën te vertalen naar praktische toepassingen en om aan de wieg te staan van producten waar mensen en bedrijven echt beter van worden.

Het inspireert mij om mensen en teams te helpen met een duwtje in een bepaalde richting, om over eigen drempels te stappen en zelf meer eigen verantwoordelijkheid en besluiten te nemen. Een team is opgebouwd uit individuen met elk zijn eigen passie, ik geloof dan ook sterk in het gezegde “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

Ik pas dit toe in mijn eigen omgeving en als Interim ICT-er voor opdrachtgevers met een ICT uitdaging of geholpen willen worden bij de realisatie van een nieuwe dienst of product.

Het mooiste wat je kan worden is jezelf. Ik leer gelukkig nog elke dag maar ik weet intussen dat ik een ondernemer ben en geen manager die op de winkel past.