Douane

IHomer heeft de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van software ontwikkeling voor douane- en aanverwante zaken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aangifte applicatie voor een grote douane dienstverlener ontwikkeld, een volledig geautomatiseerde douane afhandeling voor een multinational gemaakt, administraties ten behoeve van compliance geïmplementeerd en koppelingen met ERP systemen, logistieke en financiële administraties en haven community systemen zoals Portbase gerealiseerd.

Naast op maat gemaakte software bieden wij ook snelle en toegankelijke support, hulp bij implementatie en het testen van nieuwe systemen en gestandaardiseerde oplossingen zoals een communicatie module. Ook kunnen wij helpen bij het uitwerken van alle denkbare, of juist ondenkbare, ideeën en wensen op het gebied van Douane en IT.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die IHomer in Douane en IT biedt, kun je altijd contact opnemen. Stuur een email naar bas.danen@ihomer.nl of bel mij op 06- 4119 5957

Onze organisatie neemt deel aan de Alliantie Douane Software. De deelnemers van de Alliantie leveren software die in het bedrijfsleven wordt gebruikt voor onder meer de elektronische communicatie (aangiften e.d.) tussen aangevers en douane. De Alliantie overlegt en werkt samen met douane over die strategische onderwerpen dit onze organisatie en de overige deelnemende bedrijven in staat stellen om kwalitatieve en volwaardige producten en diensten te leveren aan het bedrijfsleven. De deelnemers aan de Alliantie zijn vooraanstaande douane softwareleveranciers. Meer informatie over de Alliantie is te vinden op http://www.alliantiedouanesoftware.nl.