Retail & entertainment

IHomer heeft de afgelopen jaren veel praktische ervaring opgedaan met de realisatie van online winkels, beveiligingen, internetbetalingen, en koppelingen met sociale media. De kennis is gebundeld in een raamwerk VSTRS. In het VSTRS raamwerk staat een relatiedatabase centraal waarbij internet marketingacties gebruikt worden om de database aan te vullen en te verrijken.Eén van de praktische toepassingen van VSTRS is voor de verkoop van E-Tickets en E-Voucher. Het VSTRS raamwerk bestaat uit diverse componenten waaronder functionaliteit voor kortingsacties, spaaracties, notificaties, VIP uitnodigingen en diverse online betaalmogelijkheden.

IHomer is tevens al enkele jaren actief in de ontwikkeling van Cashless Payment Systemen, door middel van gepersonaliseerde NFC kaarten kunnen transacties in diverse gelegenheden worden uitgevoerd. Onze organisatie stelt samen met klanten de juiste architectuur op en fungeert als systeem integrator en implementator van meerdere componenten van deze transactiesystemen.

Voor meer informatie over het VSTRS, E-ticketing en Cashless Payment Systemen kun je altijd contact met mij op te nemen. Stuur een email via Matti.van.Aert@ihomer.nl of bel mij op 06-54994867.