Pacific Blue

Pacific Blue was de eerste kleur die bij de start van IHomer ontstaan is. Het is daarmee de moeder van alle kleuren en de bron van het gebruik van blauw in onze uitingen.

Pacific Blue heeft in de kleur een aardig aantal “opportunisten” en is daarom snel te porren voor innovaties. Wij zijn in staat zeer snel resultaten te leveren, wat met name handig is in de beginfase van elk project. De “afmakers” uit onze kleur nemen het vervolgens over en dragen zorg voor de noodzakelijke rust en continuiteit.

Pacific Blue heeft een geheel eigen visie op hoe mensen in organisaties het best kunnen samenwerken en hoe software daarbij kan helpen. Verder klikt Pacific Blue goed met start-ups. Dit heeft zeker ook te maken met de hierboven beschreven cultuurkenmerken. Vanuit het werken met deze start-ups heeft Pacific Blue veel ervaring opgedaan met het verbinden van mensen en/of organisaties door middel van crowd- en matching-platformen. Ziehier de drie domeinen waarop Pacific Blue zich richt, Samenwerken, Start-ups en Verbinden.

De volgende deelnemers vormen de kleur Pacific Blue:

Ben van Gameren

Dick Stegeman

Joep Joosten

Mark Manders

Peter Moolenaar

Samenwerken

Start-ups

Verbinden

Wim Pool

Xander Verheij