Start-ups

Startende ondernemers zien dat software nieuwe diensten mogelijk maken en willen graag in dat vacuüm springen. Zij hebben een goed beeld waar ze naartoe willen, zonder dat de details uitgewerkt zijn. Snelheid om op de markt te komen, het inpassen van voortschrijdend inzicht en een continue stroom van nieuwe functionaliteiten zijn essentieel voor het succes.
Samenwerken met startende ondernemingen is daarmee uitdagend, intensief en vergt een hoge mate van flexibiliteit en creativiteit. Samen kritisch kijken naar wat de volgende stap is. Waar kan de startende onderneming de aandacht in de markt mee trekken en vasthouden. Hoe kan er zo snel mogelijk een geldstroom op gang gebracht worden. Hoe kan het tempo van onze werkzaamheden aangepast worden aan de behoefte van de ondernemer door bijvoorbeeld een pas op de plaats te maken of juist meer capaciteit toe te voegen.

Startende ondernemers werken dag en nacht en verwachten eenzelfde gedrevenheid bij de IT-partner. Vanuit die gezamelijke gedrevenheid en de schaarste aan kapitaal bij de start wordt ook een financiele flexibiliteit op prijs gesteld door een deel van de kosten afhankelijk te maken van het uiteindelijke business resultaat.