Wat wij doen

De diensten die wij leveren kan het best omschreven worden als maatwerk sofware in projectvorm. Wij bieden dat aan onder de naam “homeshoring” als een alternatief voor de trend offshoring. Homeshoring is het uitbesteden van projecten aan een organisatie waarbij de mensen vanuit een locatie in Nederland werken. Voor onze opdrachtgevers is deze vorm prettig omdat zij geen taal- tijd- en cultuurverschillen ervaren. Voor ons is de belangrijkste win dat wij, doordat wij zelf kunnen kiezen waar wij willen werken, geen nutteloze tijd in de files doorbrengen.

Onze meerwaarde zit niet alleen in onze manier van werken, onze passie en ons technisch vernuft, maar met name in ons vermogen om met technische oplossingen te komen voor business problemen of business kansen zo je wil. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij in staat mee te denken, met alternatieven te komen en samen met onze opdrachtgevers de oplossing te creëren.

Om onze meerwaarde meer inhoud te geven en te vergroten hebben wij de teams in onze organisatie ingericht op een of meerdere domeinen. Dat zijn gebieden waar wij al de nodige kennis en ervaring hebben opgedaan en dus eerder snappen wat er gedaan moet worden. Deze focus geeft ons tevens de mogelijkheid om onze kennis niet alleen in projectvorm aan te bieden, maar soms ook in de vorm van (tussen)producten of services.

Arctic Orange

Arctic Orange heeft niet een maar 3 domeinen, Douane, Retail & Entertainment en Zorg. Wat deze domeinen bindt is berichtenverkeer tussen verschillende partijen.

Douane

Retail & entertainment

Zorg

Atlantic Green

Atlantic Green richt zich op de ‘Energie Transitie’ en daarbinnen het Elektrisch Vervoer (EV) in het bijzonder.

Energie Transitie

Pacific Blue

Pacific Blue was de eerste kleur die bij de start van IHomer ontstaan is. Het is daarmee de moeder van alle kleuren en de bron van het gebruik van blauw in onze uitingen.

Samenwerken

Start-ups

Verbinden